Az egészséges mosoly szolgálatában

Alapvizsgálatok, konzerváló fogászat, fogszabályozás

Az Ön mosolya számunkra érték

Teljeskörű fogászati szolgáltatásokat nyújtó rendelőnk, Pécs belvárosában a jól megközelíthető Király utca 66. szám alatt nyílt 2017. szeptemberében. Ebben a rendelőben kerül sor a fogmegtartó, a fogpótló és a gyermekfogászati kezelésekre. Az ide bejelentkező pácienseket, dr. Zeller Zsófia fogszakorvos fogadja előre egyeztetett időpontban.

Fogszabályozó kezeléseinket dr. Kámán Attila fogszabályozó szakorvos végzi a Pécsen, a Móricz Zsigmond utca 4. szám alatt található rendelőben szintén előre egyeztetett időpontban.

A fogászati kezelésekre nyugodt, kellemes környezetben kerül sor, előzetes megbeszélés és tájékoztatás után. Csapatunk minden tagja arra törekszik, hogy betegeink kezelésektől való félelmét, szorongását oldja, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot alakítson a kezelésekre érkező páciensekkel.

Alapvizsgálatok

Fogmegtartó kezelések

Fogpótlás

Gyermekfogászat

Fogszabályozás

Alapvizsgálatok

A rendelőbe való érkezés után a szakorvos felméri a beteg szájának és fogainak általános állapotát, kezelési tervet készít, és javaslatot tesz a szükséges beavatkozások sorrendjére. Hangsúlyozzuk, hogy a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megfelelő fog- és szájápolási szokások kialakítása rendkívül fontos valamennyi korosztály számára.

Fogmegtartás

A tömések készítésekor célunk a fog fertőzött, meggyengült szöveteinek eltávolítása után a fogkorona helyreállítása oly módon, amely lehetővé teszi a fog eredeti funkciójának betöltését. A 21. században ez nem csupán a hiány idegen anyaggal történő elfedését, “kátyúzását” jelenti, hanem a fog eredeti állapotához leginkább közelítő helyreállítását. 

Fogpótlás

Amennyiben egy fog vagy fogak megtartása, konzerválása a rendelkezésre álló eszközökkel, módszerekkel és anyagokkal már nem lehetséges, olyan fogpótlási lehetőséget keresünk a beteg számára, amelynek segítségével hosszú távon megőrizhető és tovább élvezhető a rágás, az evés, a finom falatok és a fogak használata.

Fogszabályozás

Napjainkban minden korosztály képviselője számára fontos, hogy magabiztosan, önbizalomtól telve jelenjen meg a világban. Ennek egy része a szép mosoly, az esztétikus arcszerkezet. A szépen álló fogsor ápoltságot, igényességet sugall, tulajdonosa számára előnyt jelenthet a munkavállalásban, a párkapcsolatokban.

Gyermekfogászat

Fogászati praxisunk lehetőséget biztosít a legfiatalabb páciensek fogazatának, szájhigiéniájának vizsgálatára nyugodt, játékos körülmények között. A megfelelő száj- és fogápolási tudnivalók elsajátítását és a fogorvosi rendelő rendszeres látogatását érdemes már egészen fiatal korban elkezdeni.

Csapatunk

Fogászati rendelőnk Pécs belvárosában, fogszabályozó rendelőnk Pécsen, Hévízen és Budapesten található. A fogászati ellátásra Dr. Zeller Zsófia, fogszakorvos, a fogszabályozó ellátásra Dr. Kámán Attila, fogszabályozó szakorvos rendelőjében kerül sor.

Takács Nikolett

fogászati asszisztens

Dr. Kámán Attila

fogszabályozó szakorvos

Dr. Zeller Zsófia

fogszakorvos

Takács Edina

fogászati asszisztens

Időpont foglalás

Felnőtt és gyermek fogászat: +36 72 787 576

Pécs, Király u. 66/B. I/103

Felnőtt és gyermek fogszabályozás: +36 20 384 0524

Pécs, Móricz Zs. u. 4.

Rendelési idő

Előzetes időpont egyeztetés alapján.

E-mail cím

Fogászati kezelések: info@dentalartpecs.hu

Fogszabályozás: kaman@dentalartpecs.hu