Az Ön mosolya számunkra érték!

Várja Önt a Dental Art – Pécs csapata!

Felnőtt és gyermek fogászati rendelő

Pécs, Király u. 66/A. I emelet

Felnőtt és gyermek fogszabályzás

Pécs, Király u. 66/A. I emelet

Kapcsolat

info@dentalartpecs.hu

Kapcsolat

0620 / 384 0524
kaman@dentalartpecs.hu

Járványügyi információ

Kedves Pácienseink! Szeretnénk ezúton is felhívni figyelmüket, hogy rendelőnkben, altatásban, bódításban történő beavatkozást  a fennálló járványügyi helyzetben sem végzünk!

Üdvözöljük rendelőnkben!

Szakemberként és gyakorló orvosként tudjuk, hogy fogorvoshoz járni senki nem szeret. A páciensek tartanak a fájdalomtól, a hosszan elhúzódó kezelések okozta kellemetlenségektől – és nem utolsó sorban az orvostól is. Mi elsősorban partnerként, bizalommal kezeljük a hozzánk forduló betegeket.

Tudjuk, hogy egy fogászati beavatkozás egyáltalán nem kellemes, de a rendelkezésünkre álló technológiák alkalmazásával és a szakorvosként szerzett tapasztalataink felhasználásával csökkenteni tudjuk a kellemetlen élmények számát és minőségét.

A legújabb technikák

Mind a rendelkezésre álló eszközöket és gépeket, mind szakorvosaink tudását folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy rendelőink megfeleljenek a legmodernebb elvárásoknak.

Kiemelt partnerek

Szakmai és üzleti partnereink kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy a közös munka a minőség, a profizmus és a betegek érdekeinek szem előtt tartása mellett történjen.

Képzett munkatársak

Két, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosunk mellett egy-egy gyakorlott, a szakorvossal összeszokott csapatot alkotó fogászati asszisztens dolgozik a betegekért.

Szolgáltatásaink

Alapvizsgálatok

Fogmegtartó kezelések

Fogpótlás

Gyermekfogászat

Fogszabályozás

Bízza a fogorvosára!

Mosson fogat alaposan!

A megfelelő fogápolási technika elsajátítása és alkalmazása biztosíthatja, hogy a fog valóban jövő idő legyen.

Találkozzunk hat havonta!

A hat havonta történő fogászati ellenőrzés lényeges szerepet játszik a fog- és szájbetegségek megelőzésében.

Ne feledje el a fogselymet sem!

A fogközök helyes tisztítása naponta két alkalommal segíthet a fogszuvasodás elkerülésében.

Orvosaink

Fogászati rendelőnk Pécs belvárosában, fogszabályozó rendelőnk Pécsen, Hévízen és Budapesten található. A fogászati ellátásra Dr. Zeller Zsófia, fogszakorvos, a fogszabályozó ellátásra Dr. Kámán Attila, fogszabályozó szakorvos rendelőjében kerül sor.

Dr. Kámán Attila

fogszabályozó szakorvos

Dr. Zeller Zsófia

fogszakorvos

Gondoskodás a teljes család számára

Praxisunk minden korosztály számára teljeskörű ellátást nyújt.

N

Felnőtt fogászat (Pécs)

N

Gyermekfogászat (Pécs)

N

Felnőtt és gyermek fogszabályozás (Pécs, Hévíz, Budapest)

Teljeskörű ellátás Pécs belvárosában

Pécsi fogászati rendelőnkben Dr. Zeller Zsófia, fogszakorvos teljeskörű alapvizsgálatokkal, fogmegtartó és fogpótló kezelésekkel, illetve gyermekfogászati rendeléssel várja a hozzá forduló pácienseket.

Fogszabályozó szakorvosunk, Dr. Kámán Attila a legmodernebb technikák és több éves szakmai tapasztalata felhasználásával biztosítja a magas színvonalú ellátást Pécsen, Hévízen és Budapesten.

 

Gyakori kérdések

Kezelések, finanszírozás, elérhetőség

Hogyan tudok időpontot kérni?

Időpontot telefonon, e-mailben és az online kapcsolatfelvételi űrlap segítségével tud kérni. Bővebb információkat a Kapcsolat menüpontban talál.

Melyik rendelésre kérjek időpontot?

Amennyiben fogászati problémával fordul hozzánk, kérjük, hogy Dr. Zeller Zsófia fogszakorvoshoz jelentkezzen be. Ha fogszabályozási szolgáltatást szeretne igénybe venni, Dr. Kámán Attila fogszabályozó szakorvos fog időpontot adni Önnek.

Hol található a fogászati rendelő?

Dr. Zeller Zsófia fogászati rendelője a Pécs, Király utca 66/A. I/103 sz. alatt működik.

Hová kell mennem fogszabályozásra?

Dr. Kámán Attila rendelője a Pécs, Móricz Zsigmond utca 4. sz. alatt található.

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?

Részletes árlistánkat megtalálja a Kezelések és árak menüpont alatt. Felhívjuk figyelmét azonban arra, hogy az árlista tájékoztató jellegű, a változtatás jogát mindenkor fenntartjuk.

Hogyan zajlik a 3D-s mosolytervezés?

Az első konzultáció alkalmával Dr. Kámán Attila fogszabályozó szakorvos tervezi meg az ITERO Element Flex® rendszer segítségével a várhatóan végleges állapotot. A szolgáltatásról bővebb információ letölthető ide kattintva: 3D Mosolytervezés – Dental Art-Pécs

Hogyan tudok fizetni a szolgáltatásokért?

Mindkét rendelésen készpénzben egyenlíthetik ki a betegek a szolgáltatások árát. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van a banki átutalással történő fizetésre is. Bankkártyát és egészségpénztári kártyát egyik rendelőben sem áll módunkban elfogadni.

Szerződésben állnak egészségpénztárakkal?

Igen, mindkét rendelésen van lehetőség az egészségpénztári számla terhére kifizetni a szolgáltatást. A szerződött egészségpénztárakról az Egészségpénztárak menüpontban tájékozódhat.

Felnőtt és gyermek fogászati rendelő

Pécs, Király u. 66/A. I emelet

Felnőtt és gyermek fogszabályzás

Pécs, Király u. 66/A. I emelet

Kapcsolat

info@dentalartpecs.hu

Kapcsolat

0620 / 384 0524
kaman@dentalartpecs.hu

Időpont foglalás